Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για 4 διπλές δωρεάν προσκλήσεις (από 2 διπλές για την κάθε παράσταση) στο Φεστιβάλ »ΑΝΑΛΟΓΙΟ 2016» στο Θέατρο Τέχνης, στη σκηνή της Φρυνίχου, για τις παραστάσεις της Τρίτης, 4/10/2016, κάνοντας Like στη σελίδα του FermouArt, Share και γράφοντάς μας το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το σύνδεσμο.

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι έως και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 21:00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν δημόσια.
ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

18:30 ΑΝΓΚΡΙΑ, Μαρίας Γιαγιάννου
«Πώς γίνεται να ζω πάντα στον χάρτη
και ποτέ στην επικράτεια;»

Κείμενο: Μαρία Γιαγιάννου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Δαμασιώτη
Παίζουν: Μαίρη Μηνά, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μαρία Πετεβή, Γιώργος Δικαίος, Γρηγορία Μεθενίτη, Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιωάννης Κοτίδης

Λίγα λόγια για το έργο
Τέσσερα αδέλφια και ο περίγυρός τους χτίζουν αέναα την ουτοπία τους και τη βλέπουν αέναα να καταρρέει. Εκκίνηση από το πατρικό σπίτι και τερματισμός σε μια ανεδαφική περιοχή του μέλλοντός τους. Ενδιάμεσα είναι το Εδώ Kαι Τώρα: ο πιο δυσπρόσιτος προορισμός. Οι συγγραφείς Σάρλοτ, Έμιλι και Ανν Μπροντέ μετενσαρκώνονται σε μια ελληνική εκδοχή των τσεχοφικών «Τριών Αδελφών» και προσπαθούν να πάνε εκεί… όπου ήδη βρίσκονται.

20:00 ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ ο Γιώργος διαβάζει Γιώργο Βέλτσο

Εικοσιτέσσερις γυναίκες, όσα τα γράμματα της αλφαβήτου, χωρίς το οριστικό άρθρο “Οι”, που τις ταυτοποιεί με ασφαλίτικο τρόπο. Γυναίκες αγράμματες και γραμματιζούμενες μαζί: η Μέλπω Αξιώτη και η Vanessa Paradis, η Γυναίκα της Ζάκυθος και η ανώνυμη προσφυγοπούλα από τη Συρία. Γυναίκες που τα θέλουν όλα και που δεν θέλουν τίποτα σαν τη Σίβυλλα που θέλει να πεθάνει. Μια Città delle donne του ποιητή που επιθυμεί να είναι όλες οι γυναίκες μαζί. Η Α και η Ω.