Το Τσίρκο Cachivache παρουσιάζει:

«Το όνειρο της Μόλυ»

 Από 8 Οκτωβρίου

Θέατρο Παλλάς

* Με συνοδεία οκταμελούς ορχήστρας! *

Cachivache, στα ισπανικά,

είναι τα αντικείμενα που μας ξυπνάνε μνήμες

από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας.

 Παρόλο που δεν τα χρησιμοποιούμε πια,

τα έχουμε καλά φυλαγμένα,

έχοντας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%81%ce%ba%ce%bf_cachivache_1

Μετά από ένα ταξίδι σε διάφορους χώρους της Ελλάδας, το χαρούμενο, ατμοσφαιρικό και πρωτότυπο τσίρκο Cachivache βρίσκει το σπίτι του στο θέατρο Παλλάς και από 8 Οκτωβρίου μας μεταφέρει όλους στα χρόνια της παιδικής αθωότητας και της ξεγνοιασιάς με τη νέα του παράσταση: «Το όνειρο της Μόλυ».
Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, μοντέρνους, συντηρητικούς, αλλά και εναλλακτικούς θεατές, με πολλά ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, θέατρο, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο.
Το τσίρκο Cachivache είναι μία ομάδα σύγχρονου τσίρκου που ιδρύθηκε το 2011, έχει εμφανιστεί σε δεκάδες φεστιβάλ στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, σε ανοιχτά και κλειστά θέατρα, σε πάρκα και πλατείες δίνοντας πάντα έναν ιδιαίτερο τόνο και κερδίζοντας κάθε κοινό. Το πολυμελές σχήμα του απαρτίζεται από οκτώ μουσικούς, οι οποίοι συνοδεύουν ζωντανά την παράσταση.

Το όνειρο της Μόλυ

…Η Μόλυ είναι ένα ορφανό κοριτσάκι που έχει ένα όνειρο: να παίξει στο τσίρκο! Όταν ο μοχθηρός διευθυντής του ορφανοτροφείου την τιμωρεί, η Μόλυ αποφασίζει να το σκάσει για να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Το πρώτο βράδυ που θα περάσει μακριά από το ορφανοτροφείο, θα δει ένα απίθανο όνειρο. Ένα ολόκληρο τσίρκο, με ζογκλέρ, ακροβάτες, κορίτσια λάστιχο, κλόουν και μια τρελή μπάντα, την παίρνει μαζί του. Ο παλιάτσος που τη συντροφεύει της δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης για να καταφέρει το όνειρό της…

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%81%ce%ba%ce%bf_cachivache_4

 Συντελεστές

Σενάριο: Μανώλης Καρυωτάκης

Σκηνοθεσία: Μανώλης Καρυωτάκης – Esther Andre Gonzalez

Σύνθεση: η μπάντα του τσίρκο Cachivache

Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Στεφανίδης

Στίχοι: Μανώλης Καρυωτάκης – Ερμιόνη Δόβα

Φωτισμοί: Άννα Σμπώκου

Ενδυματολόγος: Δέσποινα Μακαρούνη

Σκηνικά: Χρήστος Κωνσταντέλος

Βοηθός Ενδυματολόγου & Φροντιστήριο: Μύρα Μεϊμάρη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γαλήνη Θεοδώρα Μπενετάτου