Μια ελληνική αγγλόφωνη μπάντα τεσσάρων φίλων με το όνομα Underdogs μας συστήνεται με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της με τίτλο Paths.

YouTube player

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη της μπάντας:

https://fermouart.gr/2016/06/29/sta-monopatia-ton-underdogs-debouto-alboum-titlo-paths/

Η συνάντηση με τα μέλη των Underdogs λαμβάνει χώρα ένα ζεστό απόγευμα στο Θησείο. Οι Underdogs είναι ο Δημήτρης Οικονόμου – κιθάρες, φωνή, ο Αποστόλης Κοκκαλάκης – μπάσο, ο Κώστας Χουρδάκης – drums, percussion, φωνή και ο Νίκος Ιωακείμ – κιθάρες.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας η χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής κι αυτό είναι ένα συστατικό που «μετράει» πολύ σε μια ομάδα για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο πως ο δίσκος τους είναι ένα διαμαντάκι, που θέλεις να τον ακούς ξανά και ξανά! Αλλά ας αφήσω τους ακροατές να το ανακαλύψουν μόνοι τους…

Η μουσική του cd είναι γραμμένη από τα τέσσερα μέλη των Underdogs. Οι στίχοι είναι του Κώστα Χουρδάκη, εκτός από το Mindtrap (στίχοι: Δημήτρης Οικονόμου) και το Smokey Mirror (στίχοι: Αποστόλης Κοκκαλάκης). Στο δίσκο συμμετέχει σε όλα τα τραγούδια ο Θοδωρής Καλαϊτζίδης στα πλήκτρα. Στη φωνή επίσης είναι η Γεωργία Κουτσοκέρα (main vocals & back vocals). Στο Quintessence of  Life παίζει τρομπέτα ο Γιώργος Λαδόπουλος.

Oι ηχογραφήσεις έγιναν στο New Fab Liquid Sound Studio και η παραγωγή, το mixing και το mastering από τον Νίκο “Ottomo” Αγγλούπα.

Το publishing είναι των Underdogs και η διανομή του άλμπουμ θα γίνει από την εταιρεία Inner Ear σε Αθήνα, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη, στα Public και Ιανός, καθώς και μέσα από το e-shop της Inner Ear.

INFO:

https://www.facebook.com/The-Underdogs-Greece-1459627784277780/

https://theunderdogsgr.bandcamp.com/releases