Ενάμιση χρόνο μετά το τελευταίο της event η ομάδα του Supernatural Greece επιστρέφει με ένα μεγάλο θεματικό πάρτυ.

 

Ο διαδικτυακός κόμβος Supernatural Greece αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις των ξένων τηλεοπτικών σειρών στην Ελλάδα. Η διαχειριστική ομάδα της σειράς μετά τα προηγούμενα επιτυχημένα event της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποφάσισε να φέρει ξανά κοντά τους λάτρεις των σειρών με ένα μεγάλο πάρτυ, το οποίο θα έχει ως θέμα του το cosplay.  Όλοι οι επισκέπτες παροτρύνονται θερμά να ντυθούν και να μεταμφιεστούν ως οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες από οποιοδήποτε μέσο αυτοί επιθυμούν: τηλεόραση, κινηματογράφο, comic, anime, videogame – όλα είναι καλοδεχούμενα.

Το cosplay δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά για όσους αποφασίσουν να ντυθούν θα υπάρχει διαγωνισμός με δώρα στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν. Προσοχή μόνο, καθώς η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει δηλωθεί μέχρι την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να στείλετε e-mail στο [email protected], ή μήνυμα στο facebook της σελίδας Supernatural Greece. Στο μήνυμα σας θα πρέπει να περιλαμβάνονται το ονοματεπώνυμό σας, ο χαρακτήρας που θα κάνετε Cosplay και μια φωτογραφία του χαρακτήρα τον οποίο θα υποδύεστε. Συμμετοχές έως Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Εάν πάλι δεν προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή (ή δεν θέλετε) μπορείτε πάλι να εμφανιστείτε με συγκεκριμένη αμφίεση, απλώς δε θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Για πρώτη φορά σε event του Supernatural Greece στην Αθήνα θα υπάρχει και διαγωνισμός καραόκε! Το Ghost House που φιλοξενεί το event θα έχει κατά βάση rock μουσική, οπότε και τα τραγούδια  του καραόκε κινούνται σε αυτό το στυλ μουσικής.  Ο διαγωνισμός καραόκε θα έχει και αυτός για τον νικητή ένα δώρο έκπληξη.  Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι στο μυαλό σας καλό θα ήταν να βιαστείτε να το καταχωρήσετε με μήνυμα στους διοργανωτές, στο  [email protected]. Αν ένα κομμάτι ειπωθεί από κάποιον, οι υπόλοιποι δεν θα μπορούν να το τραγουδήσουν ξανά.

Φυσικά, όπως και στα προηγούμενα παρτυ, θα υπάρξουν και δώρα που θα μοιραστούν μέσω κληρώσεων το βράδυ του event και εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα από την σελίδα του Supernatural Greece.

 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ώρα 21:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διεύθυνση: Ghost House, Λεπενιώτου 26, Θησείο.