ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – CAMERA – MONTAZ: ΝΤΙΜΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η Μελίνα Θεοχαρίδου μιλάει στο fermouart.gr για “Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα”

 

YouTube player

Θέατρο του Νέου Κόσμου, [Κάτω Χώρος]
2109212900 – Αντισθένους 7 και Θαρύπου

Η μαμά ενός επτάχρονου κοριτσιού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. «Ήταν κάτι εντελώς ανόητο, κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος δεν μπορεί με τίποτα να είναι ευτυχισμένος», της είπαν. Το κοριτσάκι θέλοντας να βοηθήσει τη μητέρα του ξεκινάει μια λίστα με κάθε υπέροχο πράγμα στον κόσμο για το οποίο αξίζει κανείς να ζει. Ενήλικας πια, έρχεται να διηγηθεί την ιστορία της, παρακινώντας το κοινό να παίξει τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ζωής της.
 
To πολυβραβευμένο «Every Brilliant Thing» του Ντάνκαν Μακμίλαν (1984, Πνεύμονες) και του Τζώνυ Ντόναχο, ένα έργο για την κατάθλιψη ή για το τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε γι‘ αυτούς που αγαπάμε. Σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και ελεύθερη προσαρμογή από την Ιόλη Ανδρεάδη και τον Άρη Ασπρούλη (Οικογένεια Τσέντσι, Young Lear). 
 
Το «Every Brilliant Thing» ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο. Έχει αποσπάσει το βραβείο Critics’ Pick των New YorkTimes και τις διθυραμβικές κριτικές των GuardianTime OutIndependentEvening StandardTelegraph και Sunday Times, ενώ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία – τώρα και στην Ελλάδα.

 

 

Σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και ελεύθερη προσαρμογή από την Ιόλη Ανδρεάδη και τον Άρη Ασπρούλη (Οικογένεια Τσέντσι, Young Lear).

Σκηνοθεσία – Κίνηση: Ιόλη Ανδρεάδη
Σκηνικός χώρος – Κοστούμι: Δήμητρα Λιάκουρα
Φωτισμός: Χριστίνα Θανάσουλα
Χειρισμός Φωτισμού: Τάσος Μαργαρίτης
Φωτογραφία αφίσας: Χρίστος Παναγίδης
Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ
Trailer Παράστασης: Μιχαήλ Μαυρομούστακος

Ερμηνεύει η Μελίνα Θεοχαρίδου

Μια συμπαραγωγή με την OliviosK ΠαραγωγέςTM

Παραστάσεις: 10 Μαρτίου έως 7 Μαίου 2017

Τετάρτη έως Σάββατο 21.15 & Κυριακή 19.00 – Κυριακή 7/5/2017 στις 09: 30

 

https://fermouart.gr/2018/01/26/ola-afta-ta-yperoxa-pragmata/