Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για 2 διπλές δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «Στόμα γεμάτο χώμα» στο θέατρο Επί Κολωνώ, την Παρασκευή 16  Ιουνίου στις 20:45, κάνοντας Like στη σελίδα του FermouArt, Share τη συγκεκριμένη ανάρτηση και γράφοντάς μας το ονοματεπώνυμό σας κάτω από τον σύνδεσμο (link). Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι έως και την Παρασκευή 16  Ιουνίου στις 10.00 π.μ και οι νικητές θα ανακοινωθούν δημόσια.

*Για να ισχύει η πρόσκλησή σας, επικοινωνήστε εγκαίρως με το θέατρο για κράτηση θέσεων στο 210 5138067. Προσοχή: η πρόσκληση αφορά την συγκεκριμένη ημερομηνία που αναφέρεται στον διαγωνισμό.

Η παράσταση

Πέντε ετερόκλητοι χαρακτήρες συγκροτούν μια ένοπλη ομάδα: Η Στέλλα, σκαστή από έναν ασφυκτικό μικροαστικό περίγυρο. Ο Γιώργος, πρώην καθηγητής πανεπιστημίου και μέχρι πρότινος σεβαστό μέλος μιας μικρής επαρχιακής πόλης. Η Αλίκη, πρώην πληρωμένη δολοφόνος. Ο Μανώλης, άνεργος φωτογράφος. Ο Φραγκίσκος, ο μικρότερος της παρέας και ο πιο παρορμητικός. Κι ένας κατά λάθος όμηρος (;). Με μια παγκόσμια σύρραξη έτοιμη να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή, με τον καθημερινό κοινωνικό πόλεμο να μαίνεται σε όλες του τις εκφάνσεις, οι πέντε ήρωες θα κληθούν να διαχειριστούν τις τεταμένες διαπροσωπικές τους σχέσεις και να υπερασπιστούν μέχρι τέλους τις επιλογές τους.

Συντελεστές:

Θεατρική Ομάδα Άγρια Σκέψη

Σκηνοθεσία / Σκηνικά / Κοστούμια: Ομάδα Άγρια Σκέψη

Φωτισμοί / Videoart: Ομάδα Άγρια Σκέψη

Ερμηνεύουν: Ευφροσύνη Βαλταδώρου, Αναστασία Δεμέστιχα, Διονύσης Λάνης, Σάββας Πογιατζής, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τύρος

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά