Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για 2 διπλές δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «Όλα τα Βουβά Πρόσωπα» στο θέατρο Επί Κολωνώ, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 20:45, κάνοντας Like στη σελίδα του FermouArt, Share τη συγκεκριμένη ανάρτηση και γράφοντάς μας το ονοματεπώνυμό σας κάτω από τον σύνδεσμο (link). Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 10.00 π.μ και οι νικητές θα ανακοινωθούν δημόσια.

*Για να ισχύει η πρόσκλησή σας, επικοινωνήστε εγκαίρως με το θέατρο για κράτηση θέσεων στο 210 5138067. Προσοχή: η πρόσκληση αφορά την συγκεκριμένη ημερομηνία που αναφέρεται στον διαγωνισμό.

Η παράσταση

Μία παράσταση βασισμένη στην ιστορική τραγωδία του Marlowe Εδουάρδος Β΄, αναφερόμενο σε ιστορικά πρόσωπα του 1307. Τι συμβαίνει όταν υπάρξει η δυάδα σε έναν κόσμο αποτελούμενο από συντονισμένες μονάδες; Η φράση του Εδουάρδου στον αγαπημένο του Γκάβεστον, μας θυμίζει ποιος είναι ο καταλύτης της τραγωδίας:

…Φτάνει να σε έβλεπα να μου χαμογελάς και να με παίρνεις αγκαλιά…

Συντελεστές:

Θεατρική Ομάδα ensemble23

Σκηνοθεσία: Ευάγγελος Κοσμίδης

Δραματουργία: Ευάγγελος Κοσμίδης, Μάριος Κωσταντίνου

Σκηνογραφία: Χρυσά Γκούμα

Φωτισμοί: Ευάγγελος Μαρούλης

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Βαλιώτης (τύμπανα ), Γιώργος Γκρίνιας, Ιάσωνας Ζάραγκας (σαξόφωνο ), Χάρης Ηλιάδης, Εμμανουέλλα Κοντογιώργου, Μάριος Μορφίδης (πιάνο ), Αντωνία Τεκνετσίδου

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά