Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για 1 διπλή δωρεάν πρόσκληση για το live του Παύλου Παυλίδη & των B-movies στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, κάνοντας Like στη σελίδα του fermouart.grShare τη συγκεκριμένη ανάρτηση και γράφοντάς μας το ονοματεπώνυμό σας κάτω από τον σύνδεσμο (link).

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι έως και την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ και ο νικητής θα ανακοινωθεί δημόσια.

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies παρουσιάζουν ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μετέπειτα μουσική διαδρομή του Παύλου.

Οι B-movies πάντα μαζί του και ανανεωμένοι κατά το ήμισυ από τον περσινό χειμώνα δεν σταματούν να πειραματίζονται και να μας δίνουν συνεχώς κάτι το διαφορετικό στη σκηνή, πράγμα που κάνει τις εμφανίσεις τους ξεχωριστές.

Η Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου τις Παρασκευές του Νοέμβρη θα «γεμίσει» μελωδίες και στίχους σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Οι B-movies είναι:

Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλεκτρική κιθάρα

 

Φωτογραφίες : Ντίμη Θεοδωράκη

Από τη Ντίμη Θεοδωράκη (Fermouart – 28-8-2016):“Όταν παρακολουθείς ένα καλλιτέχνη από κοντά, στις περισσότερες από τις ζωντανές εμφανίσεις του, έχεις σχεδόν απομνημονεύσει όλους τους στίχους των τραγουδιών του, αναγνωρίζεις τις παύσεις του, τα κρατήματα και τα πατήματά του. Τι είναι αυτό επομένως, που μπορεί να περιμένεις από την επόμενη εμφάνισή του, όταν είσαι τόσο καλός γνώστης των παραπάνω;
Η απάντηση είναι πολύ απλή. Τη μαγεία του live… εκεί που νομίζεις, ότι τα έχεις δει όλα, θα δημιουργηθεί αυτό «το κάτι», το διαφορετικό, και θα σε εκπλήξει. Είναι οι διαφορετικές στιγμές της αλληλεπίδρασης του καλλιτέχνη με το κοινό του. Είναι ο αυτοσχεδιασμός που θα γεννηθεί από την ένταση της στιγμής. Είναι η ανάσα που θα πάρει ο τραγουδοποιός από τις φωνές των ανθρώπων που τραγουδούν μαζί του. Και για σένα, που βρίσκεσαι για πολλοστή φορά σε συναυλία του Pavlos Pavlidis είναι η μόνιμη χαρά να βλέπεις γύρω σου γνώριμα πρόσωπα, που βρίσκονται πάλι εκεί, όπως κι εσύ. Είναι επιπλέον και η ευχαρίστηση να παρατηρείς νέα πρόσωπα να μυούνται σιγά-σιγά στη μουσική του ακούγοντας με ενδιαφέρον τις ιστορίες των τραγουδιών του”.