«Από Μηχανής Θέατρο»

Ακάδημου 13, Αθήνα, Τ.Κ 104 36

Τηλ: 210 52 32 097 | website | Facebook

Αλμπέρ Καμύ

Ο Ξένος

Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσιάμη

2ος χρόνος παραστάσεων!

Σειρά συζητήσεων, με καλεσμένους, για την παράσταση «Ο Ξένος»

 Συζήτηση 5η την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

 

Ο «Ξένος», του Αλμπέρ Καμύ, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο «Από Μηχανής» κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσιάμη, με τους  Γεράσιμο Μιχελή,  Κλεοπάτρα Μάρκου,  Μιχάλη Οικονόμου (κάθε Τρίτη) και Μιχάλη Βαλάσογλου (κάθε Δευτέρα).

Οι συντελεστές της παράστασης, λαμβάνοντας υπόψιν το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση του κοινού στις συζητήσεις που ακολουθούν την παράσταση κάθε Τρίτη, αποφάσισαν να προσκαλέσουν και να συμπεριλάβουν στις σαρανταπεντάλεπτες θεματικές συζητήσεις, ανθρώπους από τον χώρο των γραμμάτων και των επιστημών που τους έχει απασχολήσει το έργο του Αλμπέρ Καμύ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους θεατές να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στην σκέψη και στη φιλοσοφία του Γάλλου συγγραφέα.

Επόμενος καλεσμένος, τη Τρίτη 09/01, θα είναι ο  συγγραφέας Φιλήμονας Πατσάκης  και η θεματική της συζήτησης έχει τίτλο “Ο Ξένος, η ύπαρξη μπροστά στο παράλογο”.

Βιογραφικό

Ο Φιλήμονας Πατσάκης γεννήθηκε το 1970 στην Ρόδο. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο των Πατρών. Διετέλεσε μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Μαρμίτα, μέλος της συντακτικής συνέλευσης της εφημερίδας Βαβυλωνία και τώρα είναι μέλος της συντακτικής συνέλευσης του περιοδικού Έρμα. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει γράψει το επίμετρο στο βιβλίο του Στέφανου Ροζάνη «Εκδοχές της πόλης”. Έχει γράψει δύο βιβλία τον “Ευτυχισμένο Σίσυφο” και πρόσφατα το  “Ας ξαναχτίσουμε τους ανεμόμυλους” όλα από τις εκδόσεις Εξάρχεια.

Θα ακολουθήσουν  και άλλοι καλεσμένοι που θα ανακοινωθούν  στη συνέχεια.

 

Πληροφορίες για την παράσταση εδώ