ΑΜΛΕΤ από τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο

Το εμβληματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Άμλετ, παρουσιάζεται στη σκηνή με έναν ηθοποιό αλλά όλα τα πρόσωπα του έργου, σε διασκευή, σκηνοθεσία και ερμηνεία Λάζαρου Γεωργακόπουλου, από 12 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Small Argo full of Art, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναμετριέται με όλα τα πρόσωπα του σαιξπηρικού δράματος παρουσιάζοντάς τα ταυτόχρονα και ως διαφορετικές πλευρές του Άμλετ, σε μια παράσταση-κατάδυση στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Ακροβατώντας ανάμεσα σε πολυεπίπεδες συγκρούσεις και ψυχολογικές μεταπτώσεις, ο Άμλετ κατακλύζεται από οργή στην προσπάθειά του να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του και να αποκατασταθεί η νομιμότητα σε ένα βασίλειο που σαπίζει.

Δείτε τη συνέντευξη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου εδώ:

Λάζαρος Γεωργακόπουλος:

“Τα Δευτερότριτα, στις αρχές Μαρτίου πάλι στο θέατρο Αργώ, θα παίξω και θα σκηνοθετήσω τον Άμλετ σαν μονόλογο. Θα είναι μια προσπάθεια να μεταφερθεί σκηνικά ο κόσμος του Άμλετ μέσα από έναν ηθοποιό, ένα πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον εγχείρημα που με κεντρίζει πολύ”.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: “Για μένα ο ηθοποιός είναι τα πάντα”

Άμλετ Οργή

Ταυτότητα της παράστασης

Καλωσήρθατε στο Small Argo full of Art

Διασκευή / Σκηνοθεσία / Ερμηνεία: Λάζαρος Γεωργακόπουλος Επιμέλεια Σκηνικού χώρου / Κοστούμια: Μαρία Πανουργιά Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιάννης Δρακουλαράκος Μουσικές Επιλογές: Δημήτρης Χασιούρας Βοηθός Σκηνοθέτη / Συμμετοχή: Ανδρέας Πάλλης Φωτογραφίες / Video trailer: Γιάννης Βολιώτης – Volition Pictures Curator: Χρύσα Καψούλη Υπεύθυνος επικοινωνίας-μάρκετινγκ: Άρης Σομπότης

INFO

Χώρος: A Small Argo full of Art

Το Θέατρο Αργώ βρίσκεται στην οδό Ελευσινίων 15, στο Μεταξουργείο.

Το νέο όνομα “A Small Argo full of Art” σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της Δεύτερης Σκηνής του θεάτρου Αργώ ως χώρου ανοιχτού σε καινούργιες ιδέες, στη σύγχρονη δραματουργία, και σε νέες ομάδες καλλιτεχνών.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά Τιμές εισιτηρίων: €12, €10 (φοιτητικό), €5 (ατέλειες και ανέργων) Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου: Πληροφορίες: 210 5201684 (ταμείο θεάτρου)