Το Blends υποδέχεται για μια ακόμα φορά τους DuoViolins σε ένα μοναδικό live act που θα ξεσηκώσει γυναίκες και άντρες, την ημέρα της γυναίκας, την Πέμπτη 08 Μαρτίου, στις 22:00.

Το μουσικό ντουέτο DuoViolins θα παρουσιάσει για την ημέρα της γυναίκας ένα πρόγραμμα ειδικά αφιερωμένο στις γυναίκες και διαμορφωμένο για το Blends, με πολλή ενέργεια που θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη και θα δημιουργήσει την πιο blended Πέμπτη με ωραία μουσική και φυσικά εμπνευσμένα cocktails.

Οι DuoViolins είναι η σύμπραξη δυο μουσικών με πολυμορφική καλλιτεχνική δραστηριότητα, του Δημήτρη Ίσαρη, βραβευμένου συνθέτη θεατρικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος επιτυχημένου ποπ συγκροτήματος (OtherView) και του Γιώργου Γαϊτάνου, βιολονίστα/συνθέτη με αμέτρητες συμμετοχές σε μεγάλες ορχήστρες και συνεργασίες με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες όπως Scorpions, Vanessa Mae, Ρουβάς, Βίσση, κα. Οι DuoViolins είναι η νέα πρόταση στο ποιοτικό entertainment, με τη συνένωση ηλεκτρικής και έγχορδης μουσικής, συνδυάζοντας το κλασσικό με το μοντέρνο!

Ο Δημήτρης και ο Γιώργος είναι οι συν δημιουργοί στο Take Me To Infinity, της επιτυχίας που έφτασε στο top50 Shazam παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single Obsession, σε συνεργασία πάλι με τον Consoul Trainin, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να κάνει αίσθηση σε charts στο εξωτερικό.

Οι εκπλήξεις για την Πέμπτη 8 Μαρτίου δεν σταματούν εδώ καθώς το Blends θέλοντας να δείξει την αγάπη του στις γυναίκες που γιορτάζουν, τους χαρίζει μοναδικά δώρα, μέσα από μια ευφάνταστη ενέργεια σε συνεργασία με κορυφαία μαγαζιά της Γλυφάδας η οποία είναι σε ισχύ όλη την εβδομάδα και θα κορυφωθεί το βράδυ της Πέμπτης στο μοναδικό live act των DuoViolins.

Οι γυναίκες που θα επισκεφθούν το Blends καθ’ όλη την εβδομάδα, μπορούν να πάρουν ένα νούμερο, με το οποίο θα πρέπει να έρθουν στο Blends στις 08 Μαρτίου για να μπουν στην κλήρωση και να κερδίσουν τα 14 μοναδικά δώρα και υπηρεσίες από τα καταστήματα Bobbi Brown, Hair Tonic, LaserSpot, My room by Elizabeth Elechi, Νατάσα Μαυρίδη, Occhio Papavassiliou, ZERTEO και ZINI boutique.

Την ημέρα του live act, η εταιρεία Bright Blue Wedding Events της Γεωργίας Κατσίλα και της Άννας Γαλάνη θα μοιράζει σε όλες τις γυναίκες μοναδικά tailor made corsage και στεφανάκια για τα μαλλιά ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα face painting για όλες τις κυρίες που το επιθυμούν.

DuoViolins Live @ Blends

Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 22:00

 

Και φυσικά, το ταξίδι στο μαγικό και ιδιαίτερο κόσμο του Blends δεν σταματά εδώ – κάθε Πέμπτη σας περιμένει ένα διαφορετικό DJ set με διακεκριμένους μουσικούς παραγωγούς.

Blends.

The place to blend your senses.

 

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του http://www.blends.com.gr και τις σελίδες τους στο Facebook https://www.facebook.com/BlendsGlyfada/ και το Instagram https://www.instagram.com/blendsglyfada/

  

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711