Το περιοδικό Fermouart, στις 13 Φεβρουαρίου 2018 επέλεξε να παραβρεθεί στην Πρώτη έκδοση και παρουσίαση του νέου βιβλίου «Τα μυστικά του βράχου», της γνωστής συγγραφέως Μαρίας Τζιρίτα, Εκδόσεις  ΨΥΧΟΓΙΟΣ, διαισθανόμενο την μελλοντική επιτυχία του.
Είμαστε το πρώτο ιντερνετικό περιοδικό το οποίο έκανε εκτενή και επιτυχημένη (σε νούμερα αναγνωσιμότητας) παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου καθώς και συνέντευξη της συγγραφέως του, ενημερώνοντας όλους εσάς τους αναγνώστες μας και μη, αφενός μεν για την έναρξη της κυκλοφορίας του, αφετέρου δε σας το προτείναμε να το επιλέξετε ως must.
Και επιβεβαιωθήκαμε ως προς την επιλογή μας να σας το συστήσουμε, αφού σήμερα το βιβλίο καταλαμβάνει την  πρώτη θέση στις επιλογές του βιβλιόφιλου κοινού.
Ως συντάκτες του περιοδικού Fermouart, μέσα από τις επιλογές και την πένα μας, θα συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση και δυνατές προτάσεις, σχετικά με τα καλλιτεχνικά δρώμενα που συμβαίνουν στην Αθήνα και όχι μόνο!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας.

Δείτε την #ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του βιβλίου και της συγγραφέως Μαρίας Τζιρίτα αποκλειστικά στο περιοδικό Fermouart εδώ:
https://fermouart.gr/2018/02/15/i-kardia-tou-vraxou-to-neo-vivlio/

(*πηγή: Εφημερίδα Καθημερινή).