Όταν η ζούγκλα βρίσκεται σε κίνδυνο αναλαμβάνει η ζουγκλοπαρέα! 

Μια ξεκαρδιστική ταινία γεμάτη τρυφερούς χαρακτήρες και ατελείωτη δράση έχοντας ως επίκεντρο τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας που θα μείνει αξέχαστη στους μικρούς μας φίλους! 

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ DAVID ALAUX

Διάρκεια : 97 λεπτά

26 Απριλίου 2018 στους κινηματογράφους από τη NEO FILMS

 

ΣΥΝΟΨΗ

Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο – αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη “Ζουγκλοπαρέα”, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα. Η Ζουγκλοπαρέα – σπεύδει στη διάσωση!  

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Μορίς
Ένας πιγκουίνος που είναι πεπεισμένος ότι είναι τίγρης, ο Μορίς είναι ο αρχηγός της Ζουγκλοπαρέας. Υιοθετημένος και μεγαλωμένος από τη Νατάσα την Τίγρη, της οποίας το κουράγιο κληρονόμησε, δημιούργησε τη δική του ομάδα προστατών της ζούγκλας, τη “Ζουγκλοπαρέα”. Μεγάλος δάσκαλος του Κουνγκ Φου, προσπαθεί να μεταδώσει τις γνώσεις του στον υιοθετημένο γιο του, τον Τζούνιορ. 

 

Τζούνιορ

Υιοθετημένος γιος του Μορίς, ο Τζούνιορ είναι ένα ψάρι τίγρης. Παρά το μικρό του μέγεθος, ξέρει να κολυμπάει, να πηδάει και να πετάει και ποτέ δεν θα διστάσει να ξεκινήσει την επόμενη περιπέτεια. Άξιος διάδοχος του πατέρα του, θα κληθεί να αποδείξει την αξία του στη μάχη της Ζουγκλοπαρέας ενάντια στον Ίγκορ.

 


Μιγκέλ

Ένας καλόψυχος μεγάλος γορίλας, ο Μιγκέλ μπορεί να μην είναι ο πιο έξυπνος από τους φίλους του Μορίς, αλλά είναι πιστός και πάντα έτοιμος να πολεμήσει τους κακούς. Θαυμάζει απεριόριστα τον Μορίς και τον Τζούνιορ.

 

 

Γκίλμπερτ

Ο Γκίλμπερτ είναι ένας τάρσιος και το μυαλό της ομάδας και είναι συχνά κακόκεφος. Αλλά πώς θα μπορούσαν οι υπόλοιποι να καταφέρουν να ξεφύγουν από τις δύσκολες καταστάσεις που τους συμβαίνουν χωρίς τα κόλπα και τις ιδέες του;

 

 Μπατρίτσια

Η Μπατρίτσια η Νυχτερίδα έχει μεγάλη καρδιά. Ειλικρινής, τίμια και χωρίς ίχνος κυνισμού, είναι εξαιρετική στην εκτόνωση των συγκρούσεων. Πάντα έτοιμη να βοηθήσει τους αδυνάμους, είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Γκίλμπερτ… ο οποίος δεν έχει την παραμικρή υποψία!

 

 

  

Αλ και Μπομπ

Βάτραχοι με ιδιαίτερες ιδιοσυγκρασίες, μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη γεύση των μυγών. Φύλακες του κρυσφηγέτου της Ζουγκλοπαρέας, ξέρουν να μαγειρεύουν άριστα – βραστά έντομα και καραμελωμένες προνύμφες! Τα χτενίσματα τους, τα κοστούμια τους… Προσθέτουν μια κωμική πινελιά στην ιστορία.

 

 

Νατάσα

Αρχηγός των Άσων της Ζούγκλας, οι οποίοι ήταν παλιότερα οι προστάτες της ζούγκλας, η Νατάσα είναι μια θαρραλέα και αποφασιστική τίγρης. Θετή μητέρα του Μορίς, εγκατέλειψε την καριέρα της ηρωίδας μετά το θάνατο του Ρίκι, του πιστού της συντρόφου, και αφιέρωσε τη ζωή της στην εκπαίδευση του υιοθετημένου γιου της. Γνωρίζοντας άριστα τους κινδύνους της ζωής του προστάτη της ζούγκλας, προσπαθεί να αποτρέψει τον Μορίς από το να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι…

 

 

Ίγκορ

Εκδιωγμένος από τους Άσους της Ζούγκλας κάποτε, ο Ίγκορ ορκίστηκε ότι κάποια μέρα θα πάρει την εκδίκησή του. Ειδήμων στα εκρηκτικά μανιτάρια, έχει μόνο μία εμμονή: να πάρει εκδίκηση από εκείνους που τον έδιωξαν και να καταστρέψει ολοκληρωτικά τη ζούγκλα…

 

26 Απριλίου στους κινηματογράφους