Μεγάλος Διαγωνισμός «Μετά την Καταιγίδα» – Adrift

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ (Έβερεστ) «Μετά την Καταιγίδα» που είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία δύο ιστιοπλόων, η ODEON προσφέρει σε 10 τυχερούς μια κρουαζιέρα ώστε να εξερευνήσουν την υπέροχη Αθηναϊκή Ριβιέρα – χωρίς φόβο για καταιγίδες!

Για να λάβουν όσοι το επιθυμούν μέρος στον διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να προαγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους από τη σελίδα της ODEON: http://odeon.gr/gr/?q=node/180 και αυτομάτως μπαίνουν στην κλήρωση που θα αναδείξει τους 10 νικητές που θα σαλπάρουν για τις αθηναϊκές ακτές, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, 16:00 – 20:30.

❗Πριν την ολοκλήρωση της αγοράς, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους με ένα τικ στους όρους ✅

Κάθε νικητής, μαζί με ένα άτομο της επιλογής του, θα ζήσει μία μοναδική εμπειρία εν πλω με θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα!

***

Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά. Μια αληθινή ιστορία για την υπερβατική δύναμη της αγάπης και το ένστικτο της επιβίωσης, με την υπογραφή του Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ, σκηνοθέτη της συναρπαστικής περιπέτειας «Έβερεστ».

31 Μαΐου στους κινηματογράφους από την ODEON

Δείτε το νέο τρέιλερ: https://youtu.be/TyLMZ20KXsw