Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία

(Knock)

Σκηνοθέτιδα:Λοραίν Λεβί

Ηθοποιοί:Ομάρ Σι, Άλεξ Λουτζ, Άνα Ζιραρντό

Από τους παραγωγούς της ταινίας ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ.

Διάρκεια: 113’

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 31 Μαΐου

 

Σύνοψη:

Ένας γιατρός και πρώην απατεώνας βρίσκει καταφύγιο σε ένα μικρό επαρχιακό χωριό στις Γαλλικές Άλπεις. Θα ανακαλύψει έκπληκτος όμως ότι όλοι οι κάτοικοί του χαίρουν άκρας υγείας. Ο μόνος τρόπος για να βγάλει κάποια λεφτά είναι να τους πείσει ότι είναι άρρωστοι.

Με περισσή μαεστρία και χειρισμούς, ο Νοκ βρίσκει μια ασθένεια για όλους, πραγματική ή φανταστική. Οι κάτοικοι κατακλύζουν το ιατρείο του, όλοι θέλουν τη διάγνωση που δεν είχαν! Η επιτυχία του προκαλεί τη ζήλεια όμως, ο ιερέας του χωριού δεν αντέχει να βλέπει τους πιστούς να εγκαταλείπουν την εκκλησία για να πάνει στο γιατρό. Δύο ακόμη εμπόδια έχει ο Νοκ μπροστά του: έναν άνθρωπο από το σκοτεινό του παρελθόν και η αγάπη του για ένα κορίτσι…

Φιλμογραφία Λοραίν Λεβί

2018 Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία (Knock)

2015 Les yeux ouverts (TV)

2012 Le fils de l’autre

2010 Un divorce de chien (TV)

2008 Mes amis, mes amours

2006 Dix films pour en parler (TV) (1 επεισόδιο)

2004 La première fois que j’ai eu 20 ans

 

Φιλμογραφία Ομάρ Σι

2017 Knock – Ο Γιατρός Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία

2017 Sahara

2017 Transformers: The Last Knight – Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης

2016 Chocolat – Μεσιέ Σοκολά

2016 Demain Tout Commence – Ολα Αρχίζουν Αύριο

2016 Inferno

2015 Burnt – Ο Σεφ που Επαιζε με τη Φωτιά

2015 Jurassic World

2014 Good People – Απληστοι Γείτονες

2014 Mune, le Gardien de la Lune – Μιουν, ο Φρουρός του Φεγγαριού

2014 Samba

2014 X-Men: Days of Future Past – X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος

2013 L`Ecume des Jours – Ο Αφρός των Ημερών

2012 De l`Autre Cote du Periph – Οι Αταίριαστοι

2012 Les Seigneurs – Οι Μάγοι της Μπάλας

2011 Intouchables – Αθικτοι

2009 Envoyes Tres Speciaux – Ομηροι στο Ιράκ

2009 Micmacs a Tire-Larigot – MicMacs: Μικροαπατεώνες στα Δύσκολα

2009 Safari

2008 Seuls Two – 2 Μόνοι στο Παρίσι

2006 Nos Jours Heureux – Το Καλοκαίρι της Ζωής μας

2002 Le Boulet – Γυαλιά Καρφιά