Μία αίθουσα κάτω από τα αστέρια, μια ιστορία γεμάτη κινηματογραφικό μυστήριο και μια νέα αισθητική, ιδιαίτερα νοσταλγική που μας ταξιδεύει!

Αυτό είναι το Cine Αλεξάνδρα που φέτος μας υποδέχεται πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο και μας καλώς ορίζει σε μια νέα εποχή κινηματογραφικής απόλαυσης υπό το φως του φεγγαριού!

Ο νέος χώρος διακρίνεται για το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον και μια έκδηλη νοσταλγική διάθεση που σκοπό έχει να αναδείξει τη θερινή προβολή σε καλοκαιρινή βιωματική εμπειρία!

Οι Cinephile αλλά και όσοι αγαπούν τον κινηματογράφο και το θερινό σινεμά, αυτό το καλοκαίρι θα βρουν στο CineΑλεξάνδρα, μερικές από τις καλύτερες και παγκοσμίως βραβευμένες ταινίες αλλά και ένα πρόγραμμα ταινιών που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς του είδους.
Διασκέδαση, ψυχαγωγία μα κυρίως νοσταλγικό ταξίδι σε μονοπάτια που μόνο η μαγεία του θερινού σινεμά μπορεί να σε ταξιδέψει,
είναι η υπόσχεση που δίνει ολόκληρη η ομάδα ανθρώπων που εργάζεται πίσω από το νέο 
project του CineΑλεξάνδρα, καθώς φέτος:

–          Ο χώρος απέκτησε νέα ταυτότητα, που αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ που αρμόζει σε ένα καθαρόαιμο θερινό σινεμά!

–          Ο τεχνικός εξοπλισμός προβολής και ήχου αντικαταστάθηκε με νέο, ολοκαίνουργιο που εγγυάται κινηματογραφική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων!

–          Προστέθηκε ειδικά διαμορφωμένος, στεγασμένος χώρος για προστασία από τη βροχή!

–          Το Bar εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα και επιλογές όπως κοκτέιλ, ροφήματα και σνακς, κάνοντας ακόμη πιο γευστικές τις κινηματογραφικές βραδιές μας!

Σας περιμένουμε για βραδιές γεμάτες καλό, αυθεντικό, θερινό σινεμά κάτω από τον Αττικό ουρανό για μοναδικές κινηματογραφικές προβολές!