Από τη Ντίμη Θεοδωράκη

Ο Πολυχώρος Vault είναι ένας πολιτιστικός χώρος, κατά βάση θεατρικός, που διακρίνεται για την ποιότητά του και για το γεγονός ότι οι κεραίες του είναι πάντα ευαισθητοποιημένες σε ό, τι αξιόλογο, καίριο και ουσιαστικό έχει να δείξει η σύγχρονη δραματουργία.  Το FermouArt βρέθηκε σε δύο από τις παραστάσεις του φέτος,  την Ψιλικατζού και τη Διάφανη και μείναμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Γυναικεία υπόθεση η ιστορία των δύο παραστάσεων και τα θέματα που θίγονται είναι πολλά, δύσκολα και κάποια μέχρι πρόσφατα ταμπού.

«Ψιλικατζού»

της Κωνσταντίνας Δελημήτρου σε διασκευή – σκηνοθεσία

Δημήτρη Καρατζιά

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (Από το δελτίο τύπου)

Μια Ψιλικατζού (Ελένη Ουζουνίδου) που με τη βοήθεια της αδερφής της (Άννα Ψαρρά) θα μας αφηγηθεί την ιστορία της μέσα από το μαγαζάκι της. Την απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει μητέρα. Και που με πολύ ανθρώπινο, αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο βγάζει από μέσα της όλα εκείνα που νιώθει και σπάει τη σιωπή για ένα θέμα – ταμπού, την υπογονιμότητα. Μια κατάθεση ψυχής, μια βαθιά κι αληθινή εξομολόγηση.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο

Μια κοπέλα που γράφει μέσα από ένα ψιλικατζίδικο για την καθημερινότητά της. Ιστορίες από τη Νίκαια, παράξενοι πελάτες, μια Αθήνα που δεν τη βλέπουμε στις ειδήσεις, μια Ελλάδα που αναγνωρίζουμε κάπως σφιγμένοι επειδή συνήθως προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Έτσι, με μπόλικες δόσεις χιούμορ μαθαίνουμε για τους τύπους των πελατών, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό στην γειτονιά της, τα καμώματα των μικρών μαθητών, για την περίοδο που έβαφε νύφες, τα παιδικά της χρόνια.
Παράλληλα μια προσπάθεια δέκα χρόνων να κάνει παιδί. Τα κέντρα γονιμότητας, οι εμβρυολόγοι, οι γυναικολόγοι, οι αίθουσες αναμονής, οι εξωσωματικές και οι ιατρικές εξετάσεις, το ταξίδι από μήνα σε μήνα από τη μια υπόσχεση στην άλλη, τα άγχη, οι αγωνίες, οι ελπίδες, οι απογοητεύεις.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο, με δύο όψεις. Η πρώτη είναι αυτή του e-ημερολογίου της «ψιλικατζούς». Η δεύτερη αυτή των προσπαθειών της να τεκνοποιήσει. Ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός, χαράς – λύπης, εύθυμου – σοβαρού. Ένα βιβλίο χωρισμένο σε δύο κόσμους, βασισμένο σε δύο ημερολόγια. Από τη μια το διαδικτυακό της ημερολόγιο, βασισμένο σε ένα blog που έκανε πάταγο (https://xpsilikatzoy.wordpress.com/), (http://psilikatzoy.blogspot.com/) και από την άλλη το προσωπικό της. 

Η Παράσταση

 

Βλέπουμε όλο το πέρασμα της ανθρώπινης ψυχής από την ελπίδα στην απογοήτευση και από το κατώφλι μιας καρποφόρας άνοιξης στη βαρυχειμωνιά της οδύνης. 

«Τα τεστ εγκυμοσύνης είναι σκληρά!»

Ο Δημήτρης Καρατζιάς διασκευάζει και σκηνοθετεί το best seller της Κωνσταντίνας Δελημήτρου με ιδιαίτερη ευστοχία κι έμπνευση, δίχως ίχνος πεζότητας και ρουτίνας.

Η ψιλικατζού – αισθητικός (Ελένη Ουζουνίδου) μας υποδέχεται – σαν μια άλλη Χιονάτη, όπως λέει – με το υπέροχο, φωτεινό πράσινο φόρεμά της, που δένει άψογα χρωματικά με το κίτρινο χρώμα του ψιλικατζίδικου – μια πανδαισία χρωμάτων είναι η σκηνή –

(ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε στο κοστούμι του Μάριου Βουτσινά και στο σκηνικό του Δημήτρη Καρατζιά – Μάνου Αντωνιάδη – Μάριου Βουτσινά)

για να μας διηγηθεί παρέα με την Άννα Ψαρρά που υποδύεται την αδελφή της – η Σταχτοπούτα – τη λυπητερή της ιστορία.

Μια πραγματική ιστορία που πολλές γυναίκες βιώνουν, αλλά λίγες αποκαλύπτουν στους γύρω τους, ένας συναισθηματικός και σωματικός Γολγοθάς.  

Για τη σκηνική υλοποίηση του σκηνοθετικού στόχου η παρουσία της Ελένης Ουζουνίδου στάθηκε καθοριστική. Η ηθοποιός επεξεργάστηκε σε βάθος όλες τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις που έχει βιώσει η ηρωίδα της και μας έδωσε μια ερμηνεία-κέντημα!  Δίπλα της η Άννα Ψαρρά ζέστανε με το φυσικό της παίξιμο το ξεγύμνωμα της ψυχής της Ψιλικατζούς.

“Κοίτα να δεις πού κρύβεται η ευτυχία …” μας σιγοτραγουδά η Ελένη Ουζουνίδου με την θαυμάσια πρωτότυπη μουσική του Μάνου Αντωνιάδη, ενώ τη συνέχεια της ιστορίας προλαβαίνετε να την ανακαλύψετε επί σκηνής έως την Κυριακή 21 Απριλίου.

*Το Installation “Ψιλικά -Τσιγάρα” του Μάριου Βουτσινά, θα εκτίθεται στο Vault, ως μόνιμη εγκατάσταση για όλη τη διάρκεια των παραστάσεων.

YouTube player

“Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη” στον Πολυχώρο VAULT

σε

κείμενο – σκηνοθεσία

Περικλή Μοσχολιδάκη

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (Από το δελτίο τύπου)

Η Αγγέλικα Νίκλη πουλήθηκε σε ηλικία 13 ετών στον Κόντε Νικόλαο Σαλαμών για να γίνει παλλακίδα του – μαντενούτα του και έκανε μαζί του δύο νόθα αγόρια, τον Διονύσιο που αναδείχτηκε Εθνικός ποιητής των Ελλήνων και τον Δημήτριο που έγινε Γερουσιαστής των Ιονίων Νήσων. Λίγο πρίν πεθάνει ο γέρο Κόντες Σαλαμών παντρεύεται τη μαντενούτα του και νομιμοποιεί τα νόθα παιδιά του που γίνονται και βασικοί κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του. Η σχέση λατρείας του Διονύσιου με τη μητέρα του Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού γκρεμίζεται οριστικά όταν ο ετεροθαλής αδελφός του Διονύσιου Ιωάννης Λεονταράκης, γιός της μητέρας του από επόμενο γάμο διεκδικεί μέρος της περιουσίας του Κόντε Σαλαμών και η μητέρα του παίρνει το μέρος του. Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται απ’ακρη σ’άκρη με την Επανάσταση του 1821, η Δίκη Σαλαμών συγκλονίζει την Ελλάδα και η Αγγέλικα, θύμα τελικά της αντιδικίας, διασύρεται σε ολόκληρο τον Ελληνισμό καθώς η προσωπική της ζωή συζητιέται παντού και η ίδια Διάφανη από παντού βιώνει τον φοβερό εξευτελισμό, τη φτώχεια και την εγκατάλειψη.

Πόσο επηρέασε τη ζωή και το έργο του Διονυσίου Σολωμού η τραγική μοίρα της μητέρας του;

Πόσο σημερινή και επίκαιρη είναι πάντα η κακοποίηση και ο εξευτελισμός μας γυναίκας;

Πόσο γνωστά μας είναι τα γεγονότα και τα ήθη μιας εποχής που σημάδεψε την ιστορία του τόπου μας;

Η Παράσταση

Ο μονόλογος είναι το πιο δύσκολο είδος θεάτρου και η ηθοποιός Μάγδα Κατσιπάνου έρχεται αντιμέτωπη με το εν λόγω θεατρικό είδος και κείμενο σε επτανησιακή διάλεκτο, στην πρώτη της επαγγελματική δουλειά. Έχοντας αναλάβει τον πολύ δύσκολο ρόλο της Διάφανης καλείται να μας μεταφέρει όλο τον πόνο, την αδικία, τις ενοχές και τις κακίες που βίωσε η ηρωίδα της.

Το μαγικό που συμβαίνει χάρη στην αφοπλιστική ερμηνεία της είναι πως μας έχει κερδίσει ήδη από τα πρώτα λεπτά. Είναι ένας δυναμικός συνδυασμός απελπισίας, πείσματος και πάθους. Η Μάγδα Κατσιπάνου διαθέτει εξαιρετική άρθρωση, ωραία χροιά, εκφραστικότατα μάτια και αίσθηση του ρυθμού. Ντυμένη με αυτό το πανέμορφο, αρχοντικό μαύρο φόρεμα του Μάριου Βουτσινά καταθέτει την μαρτυρική της πορεία μέχρι το τέλος. Αρωγός της σ’ αυτό το ταξίδι επί σκηνής ο μουσικός Κωνσταντίνος Χίνης που τη συνοδεύει με το βιολοντσέλο.

Το κείμενο του εξαίρετου συγγραφέα και σκηνοθέτη Περικλή Μοσχολιδάκη αναδεικνύει την ιδιομορφία και το ύφος της εποχής, φέρνει στο φως στοιχεία για τη ζωή του Διονύσιου Σολωμού και της μητέρας του, καθόλου γνωστά στο ευρύ κοινό, αλλά πολύ ενδιαφέροντα. Η καταπίεση και ο διασυρμός που υπέστη αυτή γυναίκα έγινε μεν σε μια άλλη εποχή, παρ’ όλα αυτά η παράσταση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, γιατί οι καταστάσεις αυτές δεν απέχουν πολύ από το σήμερα δε. Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα συνειδητοποιήσουμε ότι, όσο κι αν οι εποχές, οι στάσεις και οι χειρονομίες άλλαξαν, κάποια πράγματα έχουν μείνει αναλλοίωτα και οι διαφορές δυστυχώς είναι μόνο ποσοτικές, όχι ποιοτικές…

Ντίμη Θεοδωράκη

YouTube player

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

 

 Παράταση λόγω επιτυχίας για την «Ψιλικατζού»

της Κωνσταντίνας Δελημήτρου σε διασκευή – σκηνοθεσία

Δημήτρη Καρατζιά, με την Ελένη Ουζουνίδου 

στον ομώνυμο ρόλο.  

Από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου κάθε

Τετάρτη 19:00, Παρασκευή 21:15, Σάββατο 19:00 και Κυριακή 21:15 έως την Κυριακή 21 Απριλίου

στον Πολυχώρο VAULT

 

«Η Ψιλικατζού», βασισμένη στο αιχμηρό, αστείο και βαθιά συγκινητικό Best Seller βιβλίο της Κωνσταντίνας Δελημήτρου, σε θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο, συνεχίζει, μετά από τη μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς, την πορεία της στον Πολυχώρο Vault, έως την Κυριακή 21 Απριλίου.

Από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη στις 19:00, Παρασκευή στις 21:15, Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 21:15.

Tα blogs πρόδρομοι των sites

Πολύ πριν τα πολλά και μεγάλα sites στο Ελληνικό διαδίκτυο, υπήρχε μία μικρή μπλοκόσφαιρα.   Ήταν η εποχή που οι πρώτοι χρήστες δοκίμαζαν δεξιότητες και αρθρογραφία ή έστω τρόπο να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις μέσω των blogs: μία καινοτόμα πλατφόρμα που αφέθηκε ανοιχτή στο κοινό για να λειτουργήσει ως ένα όμορφο κι εθιστικό πείραμα.

Έτσι δεκάδες διαδικτυακές περσόνες άφησαν τα συγγραφικά τους ταλέντα να ξεδιπλωθούν. Ανάμεσα τους γρήγορα αναδείχτηκαν ο γνωστός «πιτσιρίκος», η «ψιλικατζού», ο «ναυτίλος», ο «χοιροβοσκός», ο «Αθήναιος», ο «oistros», o «oldboy», ο «μαύρος γάτος» κ.α.

Η ιστορία της Ψιλικατζούς ξεκίνησε στις 18 Μαίου του 2005 όταν η Κωνσταντίνα Δελημήτρου άρχισε να καταγράφει από το ψιλικατζίδικο της στη Νίκαια το χρονικό της καθημερινότητας των απλών ανθρώπων της γειτονιάς της. Ένα e-ημερολόγιο που ξάφνιασε με τη δροσιά και την πρωτοτυπία του. Αμέσως ξεχώρισε για τη ματιά με την οποία η blogger έβλεπε τον κόσμο, έκλεβε πλήθος χαμόγελα και αποτελούσε πραγματική όαση στο τότε διαδίκτυο. Οι ιστορίες της γινόντουσαν ανάρπαστες.

Η επιτυχία και η απήχηση της Ψιλικατζούς ήταν πρωτοφανής. Είχε προκαλέσει έναν μικρό σεισμό στο χώρο του διαδικτύου. Μαζί με την αναγνώριση στο internet και την μεγάλη επισκεψιμότητα ήρθε και η πρόταση για την έκδοση ενός βιβλίου. Το αποτέλεσμα ήταν η Κωνσταντίνα να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο. Το εξαιρετικό «Η Ψιλικατζού».

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Κωνσταντίνα Δελημήτρου γεννήθηκε το 1973 στον Πειραιά και έκανε το ντεπούτο της στον συγγραφικό χώρο από το πουθενά. Ή μάλλον μέσα από ένα ψιλικατζίδικο και το θρυλικό της blog  Ψιλικατζού, που έγινε ομώνυμο βιβλίο (Intro Books, 2007) και αμέσως best seller.

Το βιβλίο περιλάμβανε ιστορίες από το ψιλικατζίδικο που δημοσίευε καθημερινά στο blog αλλά και την – αδημοσίευτη ως τότε – δεκαετή προσπάθειά της να κάνει παιδί. Ακολούθησε το βιβλίο «Υπόκοσμοι» (Λιβάνης, 2011) και η συμμετοχή της στο συλλογικό έργο «11 λέξεις» (Καλέντης 2013) μετά από διάκριση σε λογοτεχνικό διαγωνισμό. Το τελευταίο της βιβλίο «ex – έλληνες»  κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από τις εκδόσεις Διάπλαση. Πλέον εργάζεται και ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Λεμεσό της Κύπρου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Δελημήτρου

Δραματουργική επεξεργασία – Διασκευή – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς

Πρωτότυπη μουσική – Τραγούδι παράστασης: Μάνος Αντωνιάδης

Σκηνικά: Καρατζιάς Δημήτρης – Μάνος Αντωνιάδης – Μάριος Βουτσινάς

Κοστούμια – Installation “Ψιλικά -Τσιγάρα”*: Μάριος Βουτσινάς

Βοηθός: Αναστασία Δάλμα

Κατασκευή Κοστουμιών: Γεωργία Σάντυ

Σχεδιασμός φωτισμών: Βαγγέλης Μούντριχας

Βοηθός φωτιστή: Θοδωρής Μαργαρίτης

Φωτογραφίες: Χριστίνα Φυλακτοπούλου

Trailer παράστασης : Στέφανος Κοσμίδης (https://www.facebook.com/ORKICREATIVE/ )

Υπεύθυνη Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη

Παραγωγή: VAULT

Παίζουν: Ελένη Ουζουνίδου, Άννα Ψαρρά

*Το Installation “Ψιλικά -Τσιγάρα” του Μάριου Βουτσινά, θα εκτίθεται στο Vault, ως μόνιμη εγκατάσταση για όλη τη διάρκεια των παραστάσεων. 

*Ευχαριστούμε τον κύριο Κώστα, τον Βασίλη και την κυρία Ανδριάνα Χρυσάντζα, από το Ψιλικατζίδικο δίπλα στο Vault (Κορυτσάς 15) και τον Βαγγέλη Ηλιάκη από τη Δεδεμπίλης Τυροκομική (Ηούς 76, Κάτω πετράλωνα) για την πολύτιμη βοήθεια τους.

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Κυριακή στις 21:15

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70′ (χωρίς διάλειμμα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 13 ευρώ

Προπώληση Viva: 12 ευρώ : https://www.viva.gr/tickets/theater/polyxoros-vault/i-psilikatzou/

Φοιτητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων / ΑμΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ): 10 ευρώ

 

Νέα Παράταση, λόγω μεγάλης επιτυχίας, για την “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη” στον Πολυχώρο VAULT

σε

κείμενο – σκηνοθεσία

Περικλή Μοσχολιδάκη

από το Σάββατο 2 Μαρτίου,

κάθε Σάββατο στις 19:00

και Κυριακή στις 21:00

έως την Κυριακή 26 Μαίου

για 20 ακόμη παραστάσεις

Νέα παράταση, μετά από τη μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς, για τον μονόλογο Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη”, σε κείμενο – σκηνοθεσία Περικλή Μοσχολιδάκη με τη Μάγδα Κατσιπάνου στο ρόλο της Αγγέλικας Νίκλης Σολωμού. Στον Πολυχώρο VAULT , από το Σάββατο 2 Μαρτίου, κάθε Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 21:00, έως την Κυριακή 26 Μαίου 2019, για 20 ακόμη παραστάσεις.

Η Μάγδα Κατσιπάνου έλαβε τo Έπαθλο “Κατίνα Παξινού” στα Κορφιάτικα Βραβεία 2018 για την ερμηνεία της, ενώ και ο Περικλής Μοσχολιδάκης ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου Συγγραφέα “Αλέκος Σακελάριος” για το κείμενο της παράστασης από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης.

Η παράσταση “Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη” ήταν ένας από τους πέντε Μονολόγους που παρουσιάστηκαν την περασμένη σεζόν στον Πολυχώρο Vault, με αφορμή το θεατρικό project “Ο Γιος μου…”. Πέντε σκηνοθέτες έφτιαξαν πέντε παραστάσεις, στηριγμένες πάνω σε πέντε βιογραφίες. Πέντε μάνες μίλησαν για τους γιους τους. Πέντε γυναίκες ηθοποιοί παρουσίασαν πέντε μονολόγους απλών γυναικών που μιλάνε για τα παιδιά τους, που εμείς γνωρίσαμε ως άντρες σπουδαίους και διακεκριμένους, που έλαμψαν με την προσωπικότητα, το έργο, την ευφυΐα, το ταλέντο, την τέχνη ή την επιστήμη τους (Μάντζαρος, Συγγρός, Σολωμός, Μέγας Αλέξανδρος, Μακρυγιάννης). Πέντε σημαντικοί άντρες του παρελθόντος που η ζωή και το έργο τους παραμένει ακόμα πηγή έμπνευσης για τους σύγχρονους, μέσα από μια γυναικεία ματιά.

Το project θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν 2019-20.

Μια παράσταση διάλογος ανάμεσα στην Αγγέλικα και τον Διονύσιο, μια παράσταση για μια φωνή και ένα βιολοντσέλο, που παρεμβαίνει και σχολιάζει με τον εξαίσιο ήχο του τα δρώμενα.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία : Περικλής Μοσχολιδάκης

Μουσική : Κωνσταντίνος Χίνης

Σκηνικά/ Κοστούμια: Μάριος Βουτσινάς

Βιολοντσέλο : Κωνσταντίνος Χίνης

Σχεδιασμός Φωτισμού: Άκης Σαμόλης

Φωνή Διονύσιου Σολωμού :Περικλής Μοσχολιδάκης

Φωτογραφίες : Χριστίνα Φυλακτοπούλου

Αφίσα : Δημήτρης Μητσιάνης

Trailer: Αντώνης Μίκροβας

Παραγωγή: Πολυχώρος Vault

Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη 

Ερμηνεία: Μάγδα Κατσιπάνου

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

INFO!

ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΝΙΚΛΗ ΣΟΛΩΜΟΥ Η ΔΙΑΦΑΝΗ, νέα παράταση

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου έως την Κυριακή 26 Μαίου

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Σάββατο 19:00, Κυριακή 21:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Προπώληση Viva : 10 ευρώ

Μειωμένο: 10 ευρώ Φοιτητές / Μαθητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) / ΑμΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) /Συνταξιούχοι

Ατέλειες: 5 ευρώ

Πολυχώρος VAULTTHEATREPLUS

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8′ περίπου με τα πόδια)

Πληροφορίες-κρατήσεις: 213 0356472 / 6949534889

(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00)

Email:vaultvotanikos@gmail.com

FB Page :http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1