Κάτι νέο ήρθε στην πόλη!

Η United We Fly παρουσιάζει την ενότητα “Taste the Music”, μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Την Πέμπτη 4 Απριλίου, η Σοφία Σαρρή και ο Πέτρος Λαμπρίδης έρχονται στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου για την τέταρτη και τελευταία συναυλία του πρώτου κύκλου της σειράς “Taste the Music”.

Η Σοφία Σαρρή, περιγράφει την μουσική της ως ένα κράμα μουσικών επιρροών και απωθημένων και μας καλεί να έρθουμε στο live της με τον Πέτρο Λαμπρίδη με αγνές προθέσεις και καθαρή διάθεση και να ερμηνεύσουμε τη μουσική τους μέσα από το πρίσμα των δικών μας ακουσμάτων. Στην συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, η Σοφία Σαρρή, με τον μπασίστα Πέτρο Λαμπρίδηκαι τον λυράρη Γιώργο Κοντογιάννη θα μας παρουσιάσουν ένα  μυσταγωγικό πρόγραμμα με διασκευές από ένα ευρύ ρεπερτόριο, από λειτουργικούς ύμνους και baroque άριες έως blues και trash metal, όλα στα όρια της τελετουργίας!

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, το Taste the Music υποδέχεται την Σοφία Σαρρή και τονΠέτρο Λαμπρίδη σε ένα live που εξερευνά τα είδη της μουσικής!

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας “Taste the Music” θα συμπληρώνονται ιδανικά – όπως κάθε καλό βράδυ – από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.

 

INFO

UNITED WE FLY invites you to
TASTE THE MUSIC
of Σοφία Σαρρή & Πέτρος Λαμπρίδης

Πέμπτη 4 Απριλίου
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Προπώληση:
viva.gr

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube