«Βαμβακάρης κατά Ξαρχάκο»

Τελευταία παράσταση
Σάββατο 20 Απριλίου

Ερμηνεύουν η Δήμητρα Γαλάνη και ο Μιχάλης Μυτακίδης (a.k.a Β.D Foxmoor των Active Member)
Συμμετέχει ο Στέλιος Βαμβακάρης

Gazarte Main Stage

 

 

Το συγκλονιστικό ταξίδι στον μουσικό κόσμο του Μάρκου Βαμβακάρη με οδηγό τον Σταύρο Ξαρχάκο και συνοδοιπόρους τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μιχάλη Μυτακίδη, τον Στέλιο Βαμβακάρη και τους εξαιρετικούς μουσικούς φτάνει στο τέλος του το Σάββατο 20 Απριλίου.

 

Μια παράσταση αποκαλυπτική, πέρα από τα μουσικά στερεότυπα. Μία παράσταση ​”​αριστούργημα​”​ – όπως χαρακτηρίστηκε​ -​ η οποία μέσα από ένα τελετουργικό μύησης ξεδίπλωσε μπροστά μας τον πιο βαθύ, τον πιο ειλικρινή μουσικό κόσμο του Μάρκου Βαμβακάρη.

 

Σε αυτήν την καινοτόμ​ο​ μουσική πρόταση δε​ν​ συναντήθηκε το ρεμπέτικο μόνο με τη δημιουργική τελειομανία του Σταύρου Ξαρχάκου, αλλά και με τη μεστή εμπειρία χρόνων, με τη νεανική​,​ εφηβική θα μπορούσαμε να πούμε, ματιά πραγματικών καλλιτεχνών. Και όλα αυτά έχοντας σαν παρονομαστή τον σεβασμό​ ​και τη δωρικότητα που αρμόζει στον Πατριάρχη του ρεμπέτικου.

 

Πάθος, έμπνευση, ενέργεια, ψυχή ​ήταν οι λέξεις που χαρακτήρισαν τους δύο ερμηνευτές που πλαισίωσαν τον Σταύρο Ξαρχάκο σε αυτήν ​​την παράσταση – φόρο τιμής στον Μάρκο Βαμβακάρη. Ο γιος του Στέλιος Βαμβακάρης ήταν παρών για να αποδείξει τη συνέχεια και τη δια βίου προστασία της τεράστιας κληρονομιάς που άφησε ο πατέρας του.

 

Μη χάσετε το τελευταίο Σάββατο ​20 ​Απριλίου!

INFO
ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΚΑΤΑ ΞΑΡΧΑΚΟ
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

Σάββατο 20 Απριλίου

 

Gazarte Main Stage

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: Α’ Ζώνη 45€ Ι Β’ Ζώνη 35€ Ι Γ’ Ζώνη 25€ Ι Βar 12€
Ταμείο: Α’ Ζώνη 48€ Ι Β’ Ζώνη 38€ Ι Γ’ Ζώνη 28€ Ι Bar 16€
Ώρα έναρξης: Σάββατο: 21.30 | Κυριακή: 20.30
*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

☎ 21 0346 0347
📧 [email protected]