Οι Enterfire είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο από τον Niki B, έναν Έλληνο / Βρετανό κιθαρίστα και τραγουδιστή που γεννήθηκε το 1996.Το συγκρότημα έχει επιρροές από το σύγχρονο thrash metal, αλλά επίσης αναμειγνύει  progressive και μελωδικούς ήχους. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Slave of time”. Περιέχει 9 τραγούδια.
Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “A thousand voices”. 

Οι Enterfire είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο από τον Niki B, έναν Έλληνο / Βρετανό κιθαρίστα και τραγουδιστή που γεννήθηκε το 1996.

Το συγκρότημα έχει επιρροές από το σύγχρονο thrash metal, αλλά επίσης αναμειγνύει  progressive και μελωδικούς ήχους.

Από την αρχή η μπάντα κέρδισε το κοινό αφήνοντάς το με ένα μόνο όνομα στο μυαλό του – ENTERFIRE!

Όλα ξεκίνησαν ως το όραμα ενός νεαρού κιθαρίστα που αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω και να κυνηγήσει το όνειρό του. Μετακομίζοντας στο Λονδίνο για να σπουδάσει μουσική, τελικά δημιούργησε το συγκρότημα που πίστεψε ότι θα αφήσει το σημάδι του στο metal, και ενώθηκαν για να κάνουν  τους ήχους των ENTERFIRE πραγματικότητα.

Το πρώτο single του άλμπουμ που ονομάζεται «Slave of Time» ηχογραφήθηκε  στο στούντιο  του Niki B στο Λονδίνο σε mixing και mastering από το καλό φίλο του Αναστάσιο Καραπαπάζογλου στο Nemesis Studios στην Καβάλα το 2017 και κυκλοφόρησε στις 26/11/17.

Το δεύτερο single του  άλμπουμ ονομάζεται ‘Upon Humanity’ και ηχογραφήθηκε επίσης στο στούντιο του Νiki B σε mixing και mastering  επίσης στο Nemesis Studios στην Ελλάδα. Το single κυκλοφόρησε στις 25/05/18 και το πλήρες album κυκλοφόρησε στις 04/10/18.

Στις 08/04/2019 συμμετείχαν ως μοναδικό support σχήμα στην συναυλία των BULLET FOR MY VALENTINE στην Ρουμανία με μεγάλη επιτυχία. Η αποθέωση μεγάλη και άφησαν της καλύτερες εντυπώσεις.

Το line up των ENTERFIRE είναι:

Niki B (κιθάρα και φωνητικά),

Ιωακείμ Ακτινούδης (φωνητικά και κιθάρα)

Mr. Webster (μπάσο)

Νίκος Θηβαίος (τύμπανα).