Η εφαρμογή στο κινητό σου που κάνει τον εθελοντισμό παιχνίδι!
3 ΙΟΥΛΙΟΥ – 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Με κοινωνικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό χαρακτήρα ευαισθητοποίησης για τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, τους τετράποδους φίλους μας, ανακύκλωση, αθλητισμός, πολιτισμός
20 ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

Το CONNECTYOURCITY κάνει τον εθελοντισμό παιχνίδι μέσα από μια εφαρμογή για κινητά που σε «προκαλεί» να αλλάξεις την κοινωνία!
Οι νέοι που επιθυμούν να ενεργοποιηθούν ως πολίτες και να προσφέρουν στην κοινότητα τους, έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ουσιαστική αλλαγή χάρη στο περιεχόμενο των δράσεων που προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή.
Πρόκειται για δράσεις με εθελοντικό περιεχόμενο, ανάπτυξης δεξιοτήτων των νέων καθώς και δράσεις που αφορούν στη ψυχαγωγία και την ομαδική προσπάθεια. Παράλληλα η εφαρμογή έχει ποικιλόμορφο χαρακτήρα, όπου ο κάθε νέος μπορεί να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει ή τον εμπνέει.
Μεταξύ άλλων τα challenges:
*Δώσε παιχνίδια, δώσε χαμόγελα: Όλοι κρατάμε στο σπίτι μας παιχνίδια που δε χρειαζόμαστε. Φέρε μια σακούλα παιχνίδια στο Connect your City και βγάλε φωτογραφία. Τα παιχνίδια μέσω του CONNECT θα δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

*Τέχνη του δρόμου: Οι βόλτες στην πόλη είναι πηγή έμπνευσης! Φωτογράφισε τις street art δημιουργίες που σε εμπνέουν και μοιράσου μαζί μας το λόγο!

*Στη Νοηματική: Μάθε πως να λες το όνομα σου στη νοηματική, μοιράσου το βίντεο με τους φίλους σου και παρακίνησε τους να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα.

*Βοήθεια στα αδέσποτα: Βρες ένα αδέσποτο ζώο και φρόντισε το προσφέροντας νερό και τροφή.
Παράλληλα δράσεις που αφορούν στη βοήθεια στο σπίτι, τη δενδροφύτευση και τον καθαρισμό παραλίων, την ανακύκλωση, την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ικανότητες, υπαίθρια live& αυτοσχέδιες performances κ.α

Η διαδικασία είναι απλή:
Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής.
Τα δώρα; Πολλά ! Μεταξύ άλλων αθλητικά είδη 4000 ευρώ!

Πώς λειτουργεί;
*Κάνεις εγγραφή στην εφαρμογή (διαθέσιμη για android και πολύ σύντομα για IOS) που θα βρεις στο κινητό σου και βρίσκεις μια μεγάλη ποικιλία από δράσεις που μπορείς να υλοποιήσεις.
*Αναζητάς τη δράση που σου προσελκύει το ενδιαφέρον, την «αποδέχεσαι» και ταυτόχρονα ενεργοποιείται στο λογαριασμό σου.
*Μόλις πραγματοποιήσεις τη δράση, στέλνεις φωτογραφία ή link από δημοσίευση στα socialmedia ως αποδεικτικό στοιχείο.
Αμέσως μετά οι διαχειριστές της εφαρμογής εξετάζουν τα αποδεικτικά και κρίνουν αν έχει ολοκληρωθεί η δράση. Όταν ο χρήστης επιτυχώς ολοκληρώσει μια δράση, αποκτά ορισμένους πόντους τους οποίους συλλέγει και μπορεί να εξαργυρώσει σε δώρα και προνόμια από τους συνεργαζόμενους φορείς.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.connectyourcity

To Connect Your City είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Κέντρο Νέων στην Ελλάδα, το οποίο δραστηριοποιείται σε επίπεδο γειτονιάς. Αφορά νέους από 16 έως 30 χρόνων.