Κάρμεν Ρουγγέρη: «Να μην παραγράφεται ποτέ ο βιασμός ενός παιδιού»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Να μην παραγράφεται ποτέ ο βιασμός ενός παιδιού»

Για τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η ηθοποιός, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αναφέρθηκε και στο θέμα των τελευταίων ωρών για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Όταν βιάζεται ένα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ».

«Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία, αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη που ασχολείται με το παιδικό θέατρο με μεράκι τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Πηγή:

https://www.in.gr/2021/02/21/greece/karmen-rouggeri-einai-dynaton-o-viasmos-enos-paidiou-na-paragrafetai-se-15-xronia/

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Όταν βιάζεται ένα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ». «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου». «Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία, αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία»… «Άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βρείτε μας στο Facebook

Γραφτείτε στο newsletter μας